Zběžné i běžné info :)

15.04.2010 14:49

Za sebou máme krásný  Velikonočně prázdninový týden, jejž si páňule dovolila soukromě si prodloužit až do pátku, to bylo báječné :). Naplno jsme se doho přehršle času navíc opřeli a vychutnali si každou minutku, tož je o nás známo, že jsme požitkáři ;). Máme spoustu foteček uspařádaných do tří nejnovějších alb, i komentáře mají, na to jsme bedlivě dozírali, aby páňule žádné album neošidila o popisky, jakýž to záměr jí prýštil z mdlých očí, po té, co dopřetříbila a donahrála to poslední ze tří :D.

Tady jsou, doporučujeme k prohlídce, poněvadž o nich máme na své poměry nezvykle vysoké mínění, mázlých snímků jsme se sice nevyvarovali, leč domníváme, že jsou vesměs vydařené (když už nic jiného, tak jsou plné pěkných psích tlamiček a prdelek):).

Do třetice všech dobrých odstavců si směle dovolíme nastínit vizi počinů časů budoucích. Bytostně toužíme po novém článečku, avšak páňaska ne a ne se odhodlat k sepisování Výtečnických pověstí a bájí v pravidelných intervalech, tak na to "dlabe" pro jistotu úplně, že? Tomu, že se dočkáme vyprávění z letošní zimy (na mysli máme zkouškové období, kdy byla panďula měsíc doma), už za mák nevěříme (však jsme ochotni velkoryse ještě vyčkat), ale čemu bude muset být učiněno zadosti bezpodmínečně, je historie minulého týdne, čili Velikonoce a časový úsek vůkol - na to dohlédneme, čestné zrzavé :). Nu, a aby těch restů nebylo po skrovnu, máme ještě v archivu jedno album z pozdního února, kdy jsme ťapali s Jeffersonem na podvečerní vychajdu, tak ho snad páňule v dohlednu vytřídí, popíše a luskne na tu naší tomatovou platformu. To je už opravdu všechno, čtvrtý odstavec v plánu nemáme, takže se loučíme a těšíme na další shledání u nových aktualizací. Pa, přátelé

Váš Otíček a Bařule

—————

Zpět


Přidej na Seznam