Vychajda s kámošem " Maxipsem"

25.09.2009 16:36

Slovo dalo slovo a po výměně smsek jsme s Maxíkovým pánečkem vzali "haranty" na společnou podvečerní prochajdu. Výtečníci si s Maxipsem náramně rozumí, je to mladý psí muž, který nezkazí žádnou srandu a navíc má, dle výtečnického mínění, přijatelné rozměry, čili je menší než Baruša a ne o mnoho vyšší nežli Oťan, prostě výtečnický parťák na míru ;).

Ovšem ještě než jsme vůbec tušili, že podnikneme tuto skupinovou akci, vytáhla páňule oba broučky do nedalekého sadu v prudkém záchvatu lačnosti po fotkách. I naklusalo nebohé Výtečnicstvo pod neochvějným diktátem paniččiným na sluncem zalitou pastvu a už se chca nechca nakrucovalo před objektivem. Takové bezskrupulózní móresy pochopitelně prďolové dlouho netrpěli a po pár cvaknutích spouště zmizeli v nedohlednu, ať se ten fotící Hitler rozskočí vzteky na dvě půle, že? Nebudeme to přehánět, pár foteček máme a zkritizovat je můžete zde (buďte kritičtí, ale nepřeháňejte to prosím - zaprvé: náš fotoaparát za mnoho nestojí a za druhé: náš fotograf stojí ještě za méně :D).

To bylo v době poobědové, v době podvečerní jsme se proháněli s Maxipsem podél Labe, hráli na honěnou v lukách a očichávali se se spoustou psích kámošů, které jsme po cestě míjeli. Jó, byla švanda, moc jsme si to užili a těšíme se, až si s Maxíkem a jeho páníkem zase někam vyšlápneme, to už možná bude mít Max nový postroj, stejný jako Bařenicofka, jen o číslo menší. Maxík je totiž takový samozvaný mistr v pullingu bez pravidel, tedy v tahu kdykoliv, kdekoliv a za jakýchkoli okolností, takže alespoň páníkovi ušetří krapet sil a nebude se u toho rdousit :). Záchvat focení paničku nepustil ani v těchto pozdějších hodinách, proto si všici milovníci kvalitního fotografického umění přijdou opět na své zde (poslední výrok berte s rezervou):D

—————

Zpět


Přidej na Seznam