Rozmnožení Výtečníci a odpoledne s Tečkou

09.06.2011 12:24

Vážení,

nyní, kdy jsme se na vlastní kůži přesvědčili, že pořídit si k feně psa stejné velikosti a jiné "rasy" nepřináší v době říje ve společném bytě nic dobrého, můžeme začít směle bilancovat období od posledního estru naší mahagonové zasloužilé matky.

Vítejte tedy po několikaměsíční pauze opět v novinkách Zrzavých Výtečníků, mléčné zpravodajství našich krásných devíti ratolestí je tímto nadobro uzavřeno a je jen a jen na jejich nových "rodičích", s jakými novinkami se pochlubí oni :). Bylo přislíbeno, že objasníme peripetie kolem Barčina zabřeznutí, zjištění březosti a tak podobně. Doufám, že bilanční článek do Postřehů a zážitků skutečně napíšu, protože si to to krásné a náročné období odchovu malých šprťouchlátek jistě zaslouží! Poněvadž máme začátek zkouškového období a čekají na mne ještě tři zkoušky, nebudou aktulizace tolik vydatné a frekventované jako z Plzně, ale vynasnažím se. Přednostně musím ale vynahradit hlavně Otíkovi a Barušce veškerou sportovní zahálku pro samou péči o štěňáka - no ztratili jsme kondici všichni tři a oběma pejskům za tu dobu dorostly jejich perfektně obroušené drápky z vydatného venkovního pohybu :).

Rubrika štěňátka zůstává, najdete tam již zmíněné mléčné zpravodajství pro oživení vzpomínek a také profilové medailonky malých Výtečníčků. V každém medailonku naleznete odkaz na fotogalerii, video, případně webové stránky, když něco z toho pesjek vede :).

Minulý pátek jsme navštívili Tečku a její novou lidskou smečku, mockrát jim děkujeme, že jsme mohli přijít a že jsme strávili tak krásné odpoledne mezi milými človíčky! Podívejte se do naší videogalerie, naleznete tam asi pět krátkých videí naší produkce a nebo k Tečulce na stránky. Zde je odkaz na krásné Teččino vyprávění o společném odpoledni a na její fotodokumentaci (stačí kliknout na podtržené).

Mějte krásný zbytek dne , třikrát haf posílají Baří, Otíka  Jeffrey!

 

 

—————

Zpět


Přidej na Seznam