Psí kusy a nějaké novoty

18.02.2011 20:34

Vítáme vás u našich nových novinek :). To jen tak, abychom nezačínali úplně bez úvodu... Nuže, co pro vás tedy máme? Malé doporučení - tento  týden ve středu jela páňule složit zkoušku do Plzně a ve čtvrtek se vracela zpět a protože to dobře dopadlo, v trafice na nádraží se drobně odměnila a koupila si na cestu nové číslo (březnové) Psích kusů. Jaké příjemné bylo zjištění, když v rubrice "Jak žije se psem" nalezla rozhovor s Magdalénou Biankou Ištokovou. Jak možná víte, možná nevíte, společnicí této herečky je irská setřice Desdemona a celý rozhovor se tudíž točí kolem jejich soužití, aktivit a zážitků. Velmi příjemně se interview četlo, o to více, když jsem zjišťovala, že máme vpodstatě stejný styl soužití s pejsky a ten názor, že pro blaho setrovy duše (pochopitelně nejen jeho) je rozhodně lépe žít s páníčkem v bytě, než venku v boudě, či kotci. A mimo to, Desí také chrupe s páníky v postýlce a jezdí s nimi na dovolené ;).

A co je tedy u nás nového? Asi to, že pomalu končí zkouškové, takže se s Barčou a Otíkem psychicky připravujeme na další semestr v Plzni - tady máme v plánu začít trénovat běh se zápřahem, neboť se páňule cítí být fyzicky nedostatečná svým andílkům a pociťuje nová depozita tuku všude možně po těle. Takže Baří nasoukáme do postroje a tradá do lesa, alespoň nebude mít čas hledat všemožné živočichy :D. Potom dáme vědět, jak jsme na tom, jestli páňule 200m za barákem nepošla :).

A nakonec dobrá zpráva - nahráli jsme další dvě retroalba, jedno ještě z léta a druhé už podzimní. Těch podzimních bude ještě více, zatím však nejsou připravena (ale budou). Potom už konečně přijdou na řadu zimní kousky a možná i něco z Vánoc :).

—————

Zpět


Přidej na Seznam