Pár aktualit a zosnování dobrohařího meetingu :)!

11.08.2011 11:59

Tak se po delší odmlce v rubrice aktualit a všech ostatních rubrikách, krom návštěvní knihy, která žije den co den (za to všem velké díky :)), opět jímáme slova a něco na sebe prozradíme :). Začala bych novinkami na webu - aktualizovala jsem profily štěňátek a rozhodla se, že tak budu činit pokaždé, když někdo z ratolestí přidá nové fotečky do své galeriie :). Zárověň jsem i osvěžila naší galerii a přidala dvě aktuální sbírky fotek, tak se můžete podívat. Mnohem více materiálu máme na kameře, to ale musím protřídit, zcenzurovat a zapotýkat si s Youtubem :).

Pochmurného léta si vcelku užíváme, takovýto jeho způsob velmi pejsáčkům vyhovuje a bezproblémů tak páchají v plném nasazení turistiku, zápřah i cyklistiku - jsou moc šikovní, musím je pochválit. Náš nový svěřenec Adélka, která je u nás na jakémsi ozdravném odtučňovacím pobytu na doživotí, jak to tak vypadá, s námi dvacetikilometrové trasy neabsolvuje, ale chodí na své vlastní výletíčky, tučnému soudku šité namíru -a hubne :D! O Adélce konkrétněji pojednám ve speciálním článku, až budu mít chuť se rozepsat ;).

Tak, a teď k té velekolepé události letošního babího léta :). Chystá se, jak jste si jistě všimli v návštěvní knize, setkání a drobný společný výšlap irských dobrohařů a jejich "výtečné" rodiny :D! Uvedené infromace jsou zatím předběžné, ale chtělo by je co nejdříve upřesnit, proto své námitky a návrhy pište do diskusního fóra (k tomu určeného) :).

>>>Zde rubrika slavného dobrohařího meetingu -klik- !!!<<<

 

—————

Zpět


Přidej na Seznam