Nová alba a pár událostí

22.01.2010 13:25

Do galerie nám přibyla dvě nová sněžná albíčka, už jsme taky měli na čase něco přihodit, víme, víme a rdíme se :(. Páňule tuhle něco povídala, že vlastně nemáme žádnou fotodokumentaci Bařčina úrazu... tak to vidíte... prý je to ale možná lepší, že si alespoň nebude znovu přivozovat srdeční aritmii a hypertenzi :). Za to máme spoustu nových foteček, kde lítáme jako blázni a kde byste sotva zaznamenali, že kdy měla naše bláznivost rozřízlou ťapinu :). Tak na to jukněte, chcete-li.

Včera nás panďula vzala pěšmo do města, ale neřekla, co má za lubem - očkavat nás nechala, potvora, a celou cestu o tom ani nemukla, no nekousli byste jí? Ještě si přizvala naši psí babču, abychom byli klidnější, či co... copak neví, že jsme ti největší dva kabrňáci, co kdy chodili po zeměkouli? Asi ne... ale jistojistě jsme ji o tom přesvědčili, když nás měla píchnout včelička a na místo ní nás ďobla pěkná sršeň a my ani nehlesli, no považte! Ještě nás nalákala na váhu, aby se pokochala a pýchou dmula, kterak jsme pěkně na zimu přitučněloučcí - no jo, už je to tak, Bařka má kilčo navíc (s 26 kilogramy setří váhy je panďule neobyčejně spokojena, toto trvalo, než nám dušinka zhmotněla ;)), ale Otík ani gram, neboť veškerou nemalou zkonzumovanou energii spálí při svém dychtivém rozmnožovacím úsilí (více jak týden na Barču naskakuje ze všech světových stran a ne a ne se trefit, naštěstí :D). Jo, abychom nezapoměli, nazpět jsme jeli výjimečně autobusem, abychom se po vakcinaci neuštvali, jak šlechetné :)

To jentak, aby byl článeček v novinkách delší, víte? Tak mi jdeme ven, to je lepší, než dozírat na panďulu, aby psala, co jí diktujeme pěkně doslova bez cenzury a hlavně bez chyb... to je psí život, tohle ?

—————

Zpět


Přidej na Seznam