Co nového na webu a u nás....

01.04.2010 14:02

U Výtečníků na Vás čekají:

Toť aktuality na webu, ty z našeho života jsou četnější, jenže na ně páňule bohužel nemá toliko času, kolik by bylo třeba k jejich řádnému, pravidelnému zaznamenávání na zdejší stránky, je to ostuda. Můžeme prozradit, že máme stále na paměti, že jsme dlužni článečkem ze zkouškového období, prý páňule musí malinko zavzpomínat na veškeré bujaré dění tohoto požehnaného období a semsolit pár odstavečků, abychom měli nač vzpomínat i v následujících letech :).

Příští týden budeme slavit půl semestru, takže ta druhá půle snad uteče ještě rychleji a budou tu letní prázdniny a další spousty nových žůžo výtečnických zážitků a lumpáren s rezatým bráchou Jeffreym. S tímhle mlaďasem a jeho pánečkem teď trávíme všechny víkendy a je to o moc lepší, když je víc tlapiček pohromadě. O Jeffounovy ještě asi hodně uslyšíte (vlastně počtete, ovšem když páňulina editorská lenost nebude gradovat exponenciální řadou jako doposud :D), nehledě na to, že se snad jednou dočká i svého vlastního medajlonku. Všechno bude, slibujeme na chlupaté pupky ;).

Snad si můžeme dovolit nabídnout závěrem malou ochutnávku z našich podniků, tedy třebas minulý týden jsme byli vzati s sebou na velkou oslavu šedesátých narozenin přítele páňuliny mamky. Nejdříve měla páňule zakázáno nás s sebou brát (jaká nehoráznost - jako by nikdy neslyšeli o Listině základních práv a svobod - slovo "lidských" je vynecháno záměrně, neboť se nám v tomto případě do krámu nehodí ;D). Jediným pádným argumentem bylo, že se akce koná v loveckém srubu v hustě zazvěřeném areálu bažantnice a že nikdo nebude nikoho přesvědčovat, že je Bařka mírňoučké jehňátko až by celý večer proháněla veškerou zdejší faunu vzrušeně při tom jódlujíce do širých dálek. To se ale páňuli nelíbilo - nám už vůbec ne -  i stropila trucprostestní scénu a co bylo do té doby schůdné jedině přes mrtvoly, šlo najednou jako by to byla samozřejmost. Tak se stalo, že jsme i my byli pozváni na ty velkolepé hody, dokonce jsme se přišli na chvilku podívat i dovnitř a ochutnali něco málo těch lahodných pochutin. Strávili jsme tam všeho všudy asi půl druhé hodinky a po většinu času jsme byli s mladíkem Jeffem zavřeni v autě jako dravá zvěř v kleci, holt Otíček doplatil na ohaří pudy a byl s nimi vržen do jednoho pytle, ačkoli nelze čekat, že by lačně proháněl stádo vysoké, že ;)? Máme samozřejmě důkazy v podobě fotografií, takže máte-li nejasnosti, jste odkazováni do galerie ;).

Nyní se loučíme, nesmíme páňulce přetížit svalové skupiny prstů a ruky, přeci jen za tu dobu zahálení odvykla té námaze prstokladu a my bychom neradi, aby na nás byla mrzutá, že si uhnala křeče, jistě chápete. Snad brzy nashledanou u nového článečku. Zdraví manželé O+B a bujný mládežník Jeffrey.

—————

Zpět


Přidej na Seznam