Šestý týden!

12.05.2011 07:12

Dobrý den,

dnes nám bobani oslaví šestý týden života a já se vážně obávám, jak se mi s nimi podaří přežít ty zbývající dva, neb s každým dalším citelně "přituhuje" ;). Myslím, že videa mluví za vše, jsou to energické potvůrky, které můj pokojík už výrazně nudí a neposkytuje jim ani omylem takové vyžití, jaké by si mrňaví "irští dobrohaři" představovali :). Venku je jinčí zábava, jenže to by páňule musela být desítichapadlová chobotnice, aby ty čtyřkilové drobečky mohla vzít ven najednou. Když je tu naše hodná tetička Kájuška, venčíme pejsky tři + maminu Bařku a netykavce Otíka. K tomu všemu mě příští týden čeká zkouška a komponovat do toho všeho ještě učení se mi příliš nedaří - hold daň za špatné hlídání háravé fenky, že :).

Včera k ránu darebná demoliční rota společnými silami zlikvidovala kabel od internetu, takže jsem potom půl hodiny skroucena na zemi u zdi (ukousli ho těsně po výstupu ze zdi :D) napojovala šest mrňavých drátků k sobě, abychom nebyli bez připojení úplně. Dnes přijde technik a opraví to snad méně diletantsky, nežli já ;). Čekám, s jakým záslužným počinem přijdou příště :).

Nic se ale nebojte, starám se o dětičky pořád stejně láskyplně, nijak je za jejich vrtochy nekárám, nechávám je užít si dětské chvilky naplno. Všichni jsou zdraví, čilí, hraví a veselí a to je hlavní! Rostou z nich krásní pejsci, už se těším na fotografie z dospělého věku :). Tyto jejich záchvaty devastací pramení z nedostatečného zaměstnání, pejskové se nudí a nevědí, jak nejlépe se zabavit. Jsem přesvědčena, že v nových domovech, kde budou moci skotačit na zahrádce a hlavně, kde ke každému bude přistupováno individuálně, nebudou mít tak silnou potřebu ničit. Netvrdím ale, že nic nezničí, to ne, to by u štěňátek nebylo normální, pochopitelně čím méně věcí budou mít na dosah, tím menší škody napachají :).

Zítra máme dostaveníčko s panem doktorem a každý poťouchlík dostane po dvou včeličkách, jednu vakcínu a jeden čip. Držte nám palečky :).

Slíbila jsem publikovat jakés vize mých milovaných dětiček do budoucna. Řekla bych, že krom Jacka a Gábinky budou pejsci hladce krátkosrstí. Ušiska jim narostla velká a zřejmě ještě narostou, takže to budou roztomilí ušáčci. Bílé znaky na hlavičkách se všem postupně zmenšují - Rastymu se proužek zužuje a u Tečky s Jonýskem  se skrvnky stávají nepatrné. Tmavohnědé zbarvení počíná být čím dál tím černější, jen Rasty a Otylka jsou trošku světlejší. Řekla bych, že každý bude mít více či méně výrazný týlní hrbol - to je moc roztomilé :). Jack vypadá jako malý gordonsetr, Gábinka jako štíhlý zlatý retrívr, Roxy je malá vižlička s tmavší pigmentací a ostaní jsou novotvořená plemena :). Pesulkové bez bílých znaků jsou hladkosrstí gordoni a ti s bílími znaky vylepšení hladkosrstí gordoni :D. Prostě budou všichni originálně krásní, to je na tom pěkné, nikdo nebude mít stejného fešáčka ;). A povahy? No po rodičích, jak jinak, streštění, akční, neúnavní, běhaví, dovádiví, mazliví a miloučcí ;).

Snad Vám další příspěvek do zpravodajství stačí, musím pokračovat s učením, bohužel. Dnes k večeru snad publikuji další video z venku. Zatím se mějte krásně, už se Vám čekání na dětičky krátí, vydržte ještě ;).

—————

Zpět


Přidej na Seznam