Novoroční aktulizace

11.01.2011 16:04

Už pár dní uvažuji, že to tu Výtečníkům trošku zreviduji a připíšu něco do Novinek, to se v Novém roce celkem sluší a patří ;). Takže Vám všem, my všichni od Výtečníků, přejeme hodně úspěchů do roku 2011, hodně zdraví, dostatek štěstí a kopu lásky (hlavně od vašich chlupatých bobánků, to je nevysychající pramen) a aby vám vše vycházelo, podle představ! Teď jedenáctého ledna už to sice nemá tu správnou novoroční šťávu, ale nadruhou stranu Vám toto už jen tak někdo nepopřeje ;).

O Vánocích bylo všechno, jak má být, pejsci párkrát shodili náš trpasličí živý stromeček (opravdu živý v květináči), v naší nepřítomnosti spásli cukroví, které bylo přichystané na stole, obdrželi svou vlastní štědrovečerní večeři i s předkrmem, své vlastní játrové cukrovíčko, své vlastní pohoří dárků od nás i širokého příbuzenstva (je velmi milé, jak na ty naše rezaté satánky všichni myslí :D) a tak bych dále mohla pokračovat na vánoční notě. Noc Silvestrovskou oslavili pochopitelně s námi, naprosto neregistrujíce propuknuvší inferno v ulicích a to léky podobné barbiturátům, či jiným hypnotikům neužívají :). Asi už jsou to protřelí mazáci, které jen tak nějaké zemětřesení nevyvede z míry. Ovšem to je jedna možnost, ta druhá, pravděpodobnější, počítá s magickou přitažlivostí chlebíčků, jednohubek, cukroví, oříšků a jiných, pro psího gurmána tolik ceněných pochutin, které je nutno nezpouštět z oka, to potom snadno propásnete i výbuch vodíkové pumy :).

To byly časy věnované téměř výhradně čumáčkům, tak jako celý letošní semestr. Teď ovšem nadešel čas zkoušek čili, jako každý rok si študijní zahálka vybírá svou daň a tak si panďula pomalu, ale jistě vytváří otlak na zadku... inu někdy se konečně začít musí :(.

Loučíme se s vámi (nejspíš na delší dobu), za prvé mi Barča šmajchlířka leze skoro na hlavu a za druhé musím ještě něco nasypat do mozkových závitů. Mějte se pěkně, tentokráte lépe jak my :).

Vlastně ještě něco, lze předpokládat, že v pauzách mezi pohlcováním vědomostí odskočím rozptýlit se třeba tříděním foteček, tak možná konečně začnu nahrávat slíbená alba :). A možná rovnou podniknu tentamen suicidi v afektivním raptu depresivní epizody, uvidíme (ano, jedinou zkoušku z psychiatrie už mám za sebou :D).

—————

Zpět


Přidej na Seznam