Naše první velikonoce a další návštěvy...

26.04.2011 23:28

Dobrý večer,

opět po delší přestávce Vás vítáme u našeho mléčného zpravodajství. Máme velice jistě nakročeno ku čtvrtému týdnu věku, některé zuby máme napůl prořezné a nabýváme dosud nepoznaného elánu. Maminka nás krmí svým lahodným mokem čím dál tím méně, začínáme dlabat denně tvarůžek se žloutkem a sunarem, kefírové mléko, jogurtíčky s medíčkem, granulky zalité vývarem, jemně mleté masíčko se zeleninkou a rýží, no prostě ochutnáváme všeljaké dobrotky :). Dokonce se nám sem tam podaří ukradnout nějakou granulku psím dospělákům, to se pak ale panička dost čílí ;). Tetka Mája nemá mlíčko už dávno, dostala nějaké kapičky na zástavu laktace, abychom prý tu drobounkou chuděrku celou nazdlábli :). Probojovali jsme se do celého bytu, běháme vytrvale jako rodilí Jamajčani, pořádáme rytířské turnaje na život a na smrt, děsně drsňácky u toho ryčíme, no jsme už velcí pesani přece;).

Páníčkové porát chodí s hadrem a kýblem a uklízí po nás loužičky ... a že jich naděláme, to víte, do pelíšku si čůrat nebudeme! Od čtvrtka tu máme na návštěvě taťku Jeffa, ale není s ním žádná legrace, tváří se děsně znuděně a když ho přeci jen přemluvíme ke hře, klofne nás čumákem tak neohrabaně, že se všichni válíme po zemi a žalujeme na celý byt! Až ale vyrosteme a budeme velcí a silní jako on, to něco uvidí, na holé vypapané pupky mu toto přísaháme :).

V sobotu a v neděli jsme přivítali další velice milé návštěvy, přijeli se za námi podívat páníčkové Gábinky a Tečky a všichni nám přivezli krásné dárky, spoustu pamlsků hromadu uzlíčků na hraní (foto pod textem). Mockrát jim děkujeme, bylo to velice milé překvapení ;). Všichni jsme se osobně přesvědčili, že se holky budou mít jako ve vatičce! Žhavou novinkou je, že výtečnice Tečka má své zbrusu nové webové stránky, které jí vyrobil páníček Pepča, určitě se na ně podívejte - výtečníkům ostudu rozhodně nedělají! Najdete tam krásné vyprávění a fotečky a klidně nechte Pepčovi a Tečce vzkazík, budou mít velkou radost ;). Odkaz zde : https://vytecnice-tecka.webnode.cz.

To je v tuto chvíli vše, za chvíli máme půlnoc, na nohou je jen Gábinka, která se  jde vyčůrat, jak to tak vypadá a jinak všichni s plnými bříšky sladce chrní. Jdu utřít loužičku a od mlíčňáků posílám hubičky na dobrou noc !

Děkujeme všem!

—————

Zpět


Přidej na Seznam