Gábinkovci na návštěvě

15.05.2011 11:56

Krásné nedělní poledne všem, jsme tu s dalšími drobnými aktualitkami z třeskutého života ničivé devítky :). Jen, co dopíšu článek, zveřejním tři nová videa, kde učinkují naše malé superhvězdičky, jejich herecké dovednosti jsou čím dál tím více vytříbenější :).

Včera odpoledne nás svou milou návštěvou poctila rodina sirény Gábinky, která je naštěstí připravena na příchod mrňavého andílka s duší lucifera a nic se nezalekla zdejsího bitevního pole, kde zvesela pobíhalo devět divokých válečníku v čele s generálem Gábinkou :D. A jestli se zalekli, nic nedali znát :). Gábinku čeká řádná běžecká průprava a velké sportovní vyžití s její nejmladší paničkou, ale i celou rodinou, což bude pro takového hyperaktivce skoro nezbytné! Pejsulkové dostali darem další kilo kuřecího prsního masa, spoustu kořenové zeleniny a deset vajec - právě z toho všeho a rýže vařím chutný pokrm a chystáme se ty malé labužníky u jeho pojídání natočit :). V průběhu přípravy stravy jsem nafotila nějaké kroky, abyste měli představu, jak to dělám já a třeba si i vzali nějakou inspiraci ;). Suroviny dorazily akorát včas, protože dnes ráno v bříškách otesánků zmizela poslední dávka patnáctikilového pytle granulí - zlikvidovali jej za týden! Takže doufám, že nové objednané granule přijdou zítra :). Hold už váží přes pět a více kilogramů, rostou světelnou rychlostí a jsou velice nároční na výživu - ale jsou pěkní, dobře živení a dobře rostlí, takže výkrmná procedura nese ovoce. Dva tvarůžky, kterými byli rovněž obdarováni dostanou jako večerní dezert ;).

Tak, to jsem Vás tedy informovala o nutričních poměrech malých strávníků, nahraji videa, dovařím baštu a musím se něco taky naučit, tak se nezlobte za méně časté a méně vydatné aktualizace, zkoušky jsou za dveřmi!

Zdravíme do nových domovů!

—————

Zpět


Přidej na Seznam